Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/psihohip/public_html/engine/mysql.php on line 71
Termeni şi condiţii - Psihohipnoterapie.ro
ULTIMELE ARTICOLE


TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE


All Rights Reserved (Toate drepturile sunt rezervate)


Prin vizitarea / utilizarea website-ului www.psihohipnoterapie.ro aţi luat la cunoştinţă şi sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile prezentate în această pagină. 

Termenii şi condiţiile se aplică tuturor utilizatorilor acestui website, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu comentarii pe website.

Conţinutul şi design-ul www.psihohipnoterapie.ro sunt proprietatea www.psihohipnoterapie.ro şi sunt protejate prin legislaţia română în vigoare cu privire la drepturile de autor şi drepturile conexe. 

Folosirea articolelor din secţiunea (ARTICOLE & CERCETĂRI) de pe website-ul www.psihohipnoterapie.ro, integral sau parţial, se poate face numai cu acordul explicit al autorului (psih. Andreea-Florentina MICLOŞINA).

www.psihohipnoterapie.ro permite folosirea materialelor de pe website numai în interes personal, informaţional şi non-comercial (numai cu acordul autorului psih. Andreea-Florentina MICLOŞINA). Este permisă distribuirea oricăror informaţii de pe acest website cu menţionarea sursei www.psihohipnoterapie.ro

www.psihohipnoterapie.ro conţine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website motiv pentru care www.psihohipnoterapie.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul sau termenii de utilizare a acestor legături. 

Postând comentarii pe acest website acordaţi către www.psihohipnoterapie.ro  toate drepturile de autor asupra materialului postat. 

www.psihohipnoterapie.ro nu se face răspunzător pentru daunele rezultate din eventualele erori sau lipsă de acurateţe a materialelor publicate pe acest website. 

All Rights Reserved (Toate drepturile sunt rezervate)
www.psihohipnoterapie.ro
psih. Andreea-Florentina MICLOŞINA Înscriere newsletter